GRATIS OPMÅLING OG STANDARD MONTAGE
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP
Plissegardin up and down i en stue
PLISSEGARDINER

Et plissegardin kan være en både smuk og praktisk løsning til mange rum. Fordelen er snorestyringen ned gennem stoffet, der bevirker at gardinet altid hænger pænt, uanset hvordan det betjenes. Vi tilbyder plissegardiner i mange forskellige udgaver - fra semiautomatiske model LIFT til vores model up/down. Du kan også vælge model Frihænger, hvor levetiden er op til 25 år. Denne model har den bedste snorebremse,  der let betjenes, også i dybe vindueshuller.

Vi levere alle farver i den økonomiske prisgruppe 1 men tilbyder naturligvis stof med mønster, Honeycomb stof samt 100% mørklægning med varmebarrierer og skjulte snore. Vores plissegardiner laves på dine vinduers præcise mål, og vi producerer også plissegardiner til trekantede og ovenlysvinduer, samt tilbyder hele VELUX program.

-

BESØG VORES SHOWROOM

Savner du inspiration eller vil du bare gerne se og føle kvaliteten af gardinerne inden du beslutter dig, er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Hadsten. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning, uanset om det er nye gardiner til hele huset, eller blot en optimering i udvalgte rum. Kontakt os for at booke en rådgiver.
Kontakt os