GRATIS BESØG AF GARDINBUSSEN
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP

BØRNESIKRING

Du og dine børn skal altid kunne føle jer 100% trygge overalt i hjemmet. Indretning med gardiner i vinduet er ingen undtagelse. Nysgerrighed er en sund og naturlig del af et barns udvikling i de første leveår. Netop derfor tager vi ansvaret omkring sikkerheden i brugen af vores gardiner seriøst, så du og dine små børn kan føle jer trygge omkring leg nær vinduerne. Derfor følger der altid en gennemtestet sikkerhedsanordning med vores gardiner.

Produkter fra Gardinfabrikken lever op til Europa-Kommissionens afgørelse 477 (2011/477/EU) og produktsikkerhedsloven. De nye retningslinjer er gældende alle steder, hvor børn færdes, og har primært fokus på længden af kæde og snor i forhold til gulv og sikkerhedsanordning.

Vi anbefaler følgende
Små børn kan blive kvalt af løkker i træksnore, kæder og bånd, som bruges til betjening af produktet. Derfor skal disse holdes udenfor små børns rækkevidde. Flyt senge, barnesenge og møbler væk fra snore til vinduesafskærmninger. Snore må ikke bindes sammen. Sørg for at snore ikke snoes og danner en løkke.

Sørg altid for at anvende vores sikkerhedsanordninger, der medfølger vores produkter. Skulle du miste eller beskadige sikkerhedsanordningen, må du endelig bare kontakte os.

Sådan ser børnesikringerne ud

Vi monterer som udgangspunkt følgende børnesikringer. Ønsker du ikke dette, da giv os besked inden montering. 

Lamelgardiner

Rullegardiner betjent med kæde og duogardiner

Plissegardiner betjent med snor og persienner

 

 

Alle børnesikringer monteres med stærke klisterpuder der kan renses af på de fleste overflader hvis man ikke længere ønsker børnesikring. 

 

Montere du selv opfordrer vi dig til at bruge vores vejledninger til montering af vores produkter. Du finder vejledningen sammen med vores produkter.
Se nedenstående video omkring gardiner og børnesikkerhed.