GRATIS BESØG AF GARDINBUSSEN
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP

GARDINER TIL NYBYG

 

Det kan være overvældende at vælge gardiner til et helt hus. Vi er eksperter i gardiner til nybyg, og vi samarbejder med flere store typehusfirmaer som bl.a. Milton Huse og Vestergaard Huse. Har du brug for hjælp til at finde gardiner til et nyt hus, en ny lejlighed eller et nyt sommerhus, kan vi hurtigt og enkelt udregne et tilbud til dig, og vi hjælper dig helt i mål. Vi tilbyder nemlig også hjælp til opsætning af gardiner – helt gratis.

 

nemt er forløbet med vores nybyg afdeling:

  1. Vi trækker tegningerne direkte fra byggefirmaet og udregner et præcist tilbud.
  2. Når vi sammen er nået frem til den rette løsning, kan vi efterfølgende producere gardinerne uden at skulle ulejlige dig med opmåling.
  3. Efterfølgende opsætter vi gardinerne, inden du flytter ind, og du kan sove trygt og uforstyrret i huset fra første nat.

 

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gardiner til nybyg

Når man lægger planer for sit nye drømmehus, og i den forbindelse skal finde gardiner til et helt hus, er det rart at kunne lave et realistisk budget. Man er derfor nødt til at stille spørgsmålet, ’hvad koster gardiner til et nyt hus’, hvis man skal kunne sætte nok af i budgettet.

Vi har igennem mange år lavet gardiner til nybyggede huse fra mange forskellige byggefirmaer, og vores erfaring er, at et budget på 18-25.000 kr. vil give de fleste mulighed for at få en god, funktionel og stilfuld gardinløsning til hele huset. Det er dermed den generelle pris på gardiner til nyt hus. Ønsker du en løsning med rullegardiner i hele huset, kan man dog typisk komme langt for 10.000 kr.

Er dit nye hus mindre end gennemsnittet, eller har du valgt færre/mindre vinduer, vil der naturligvis kunne sættes mindre af til gardiner. Har du derimod ønsker til dyrere løsninger som motorstyrede gardiner eller stofgardiner med dobbeltlag, skal der sættes mere af i budgettet. Prisen på gardiner til et nyt hus varierer dermed afhængigt af typen.

Skal du bruge gardiner til et nyt sommerhus eller en ny lejlighed, hjælper vi også gerne med at finde en pris på det. Du er altid velkommen til at kontakte os, også selvom det er tidligt i byggeprocessen. Vi hjælper gerne med overslag og budget.

Skal man desuden lægge ekstra til side til montering af gardiner? Nej, hos os er montering gratis, og det vil derfor være inkluderet i ovenstående budgetforslag. Derfor er det ikke nødvendigt at medregne en pris for montering af gardiner.

Nybygget hus med lamelgardiner

Vi anbefaler, at du læser vores guide ”Hvilket gardin skal jeg vælge”, som du finder her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde gardiner til nybyg – uanset projektets karakter. Vores 25 års erfaring betyder, at vi kan redde dig fra de kundevalg, som vi har set, at kunden ofte fortryder.

Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi hjælper dig desuden gerne med at finde gardiner til nyt hus, uanset hvilken fremgangsmåde du foretrækker.

Du kan helt gratis få hjælp på følgende måder:

  • Et gardinmøde i vores showroom
  • Hjælp og vejledning i forhold til at finde den rette gardinløsning på mail
  • Et telefon- eller onlinemøde
  • Et besøg af gardinbussen hjemme hos dig
  • Et besøg af gardinbussen ved byggeriet af dit nye hus, dit nye sommerhus eller din nye lejlighed
  • Gratis gardinstofprøver tilsendt


Ofte er gode mørklægningsgardiner til værelser og soveværelser en høj prioritet. Derudover er det vigtigt at vælge en god, solafskærmende gardinløsning til stue og alrum, da disse rum ofte vender, så de er eksponeret for en del sol.

Gardiner til badeværelser er ofte ikke nødvendige, da de fleste har matteret glas i deres nybyggede huse. Behovet for gardiner til rum som køkken og bryggers afhænger i høj grad af, om rummets vinduer vender mod øst, syd eller vest, om de er eksponeret for sol, eller om der er behov for at kunne skærme af for at give privatliv.

I forhold til ovenlysvinduer anbefaler vi altid at flytte ind og se, om der er behov. Medmindre dine ovenlysvinduer er vinklet mod syd, er det ofte ikke nødvendigt med gardiner hertil.

Men tag det roligt. Gardinfabrikken kan ved at se på tegninger eller besøge huset let vurdere, hvilke gardiner der er behov for, og hvilke der kan undværes. På den måde kan vi hjælpe dig med let at finde gardiner til helt hus.

Hos os er al standardmontage gratis, og det følger derfor med købet af gardiner. Vi mener, at det er vigtigt, at gardinerne sidder rigtig fra start, så du kan udnytte dem bedst muligt. Derfor får du hjælp til opsætning af gardiner hos os.

Ved at lade os, der er eksperter i at montere gardiner, stå for arbejdet undgår du skader og unødige huller i vinduerne i dit nye hus.

Det er du velkommen til. Der følger vejledning med til vores gardiner, og du kan også finde flere montagevideoer for gardinerne her.

Vi vil dog anbefale dig at lade os gøre det. Som nybygger har du helt sikkert rigeligt af andre projekter at tage dig af i dit nye hus, så overlad trygt gardinerne til os. For det meste kan det arrangeres således, at gardinerne er monteret, allerede inden I flytter ind.

 

 

 

Udsnit af nybygget hus med lamelgardiner

Plissegardin på et kontor

Lamelgardin i en stue