GRATIS OPMÅLING OG STANDARD MONTAGE
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP
OM OS

Fundamentet for Gardinfabrikken er skabt for 25 år siden, hvor vi grundlagde et vaskeri med speciale i vask og rengøring af persienner, lameller og plisségardiner. Her oplevede vi dagligt de udfordringer og ærgelser der opstår, når kvaliteten ikke er i orden.

Efter, i årevis, at have renset tusinder af lameller, persienner og plisségardiner, etablerede vi i 2006 Gardinfabrikken.  Her tilbyder vi gardiner, persienner og lameller af den bedste kvalitet, og vi garanterer, at vores lamelgardiner kan rengøres og holder år efter år.  Ved at producere og sælge direkte fra egen fabrik, kan vi samtidig tilbyde produkter af høj kvalitet til markedets bedste priser.

Vi lægger stort vægt på service og ekspertise, og eftersom vi selv er med i hele processen, fra opmåling til produktion og montering, kan vi give vores kunder en grundig og reel rådgivning.

Se vores handelsbetingelser og vores fortrolighedspolitik her: Betingelser 

 

 

-

BESØG VORES SHOWROOM

Savner du inspiration eller vil du bare gerne se og føle kvaliteten af gardinerne inden du beslutter dig, er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Hadsten. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning, uanset om det er nye gardiner til hele huset, eller blot en optimering i udvalgte rum. Kontakt os for at booke en rådgiver.
Kontakt os