GRATIS OPMÅLING OG STANDARD MONTAGE
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP
Persienner i et soveværelse
PERSIENNER

Endnu er der ikke opfundet et justeringsgardin, der overgår persienner når det handler om funktionalitet. Uanset på hvilket tidspunkt af året og uafhængig af sollyset udenfor, vil du altid kunne justere en persienne, så du lukker af for uønsket lys, men stadig bevarer udsigten og holder rummet lyst og venligt.

Vi tilbyder persienner fremstillet på dine vinduers præcise mål og udvalget af farver er stort. Vi leverer i 16, 25, 35 og 50 mm i alu og 50 mm i træ. Vi leverer også persienner til skråvinduer og persienner med sidewire. Persienner er nemme at rengøre og i vores vedligeholdelsesafdeling tilbyder vi også vask og rens af almindelige persienner for ca. 50-60 kr. pr. stk.

Persinner i et minimalistisk soveværelse

-

BESØG VORES SHOWROOM

Savner du inspiration eller vil du bare gerne se og føle kvaliteten af gardinerne inden du beslutter dig, er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Hadsten. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning, uanset om det er nye gardiner til hele huset, eller blot en optimering i udvalgte rum. Kontakt os for at booke en rådgiver.
Kontakt os