GRATIS BESØG AF GARDINBUSSEN
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP
Lamelgardiner i en moderne stue

LAMELGARDINER

Hos Gardinfabrikken får du skræddersyede lamelgardiner til Danmarks absolut bedste pris. Vi producerer lamelgardiner i den bedste kvalitet i tre forskellige stoftyper: Trevira CS, 100% mørklægning og polyester. Vi anbefaler Trevira CS, der anses som verdens bedste lamelgardin - blandt andet grundet dets lange levetid på 25+ år samt 10 års stofgaranti. 

Opgrader dit hjem allerede i dag med skræddersyede lamelgardiner til dine vinduer fra Gardinfabrikken.

Lamelgardiner i et køkken alrum

Hvad er fordelene ved opsætning af Trevira CS lamelgardiner?

Nedenfor kan du læse om de mange grunde til, at Trevira CS-lamelgardiner anses for at være de absolut bedste på markedet.

Sikre lamelgardiner af ikke-brændbare materialer med fastgjorte snore

Trevira CS-gardiner er ikke-antændelige og opfylder derfor strenge sikkerhedskrav, der for eksempel stilles til hospitaler og institutioner. Desuden kan snorene og kæderne på vores lamelgardiner børnesikres. 

Lang levetid og flot holdbarhed uanset farve

Trevira CS-lamelgardiner har 10 års stofgaranti, falmer ikke og holder i minimum 25 år. Modsat falmer lamelgardiner af polyester efter 3-4 år og bliver varmet ud af facon efter 5 år.

Nyd privatlivet og behold dit udsyn med smart screen-effekt

Når du er nødt til at lukke af for solens stråler, kan du med den smarte screen-effekt skærme for solen og samtidig have udsyn - helt uden at andre kan kigge ind.

Rekordholder i varme- og UV-afvisning

Trevira CS-lamelgardiner har verdensrekord i varme- samt UV-afvisning, hvilket er guld værd på de varme sommerdage. Lamelgardinerne beskytter derudover dit interiør mod at falme på grund af solen. 

Montering af lydabsorberende lamelgardiner bidrager til en god akustik

De lydabsorberende Trevira CS-lamelgardiner er en eminent måde at opgradere dit hjem, da de hjælper til at skabe en god akustik indendørs. 

Værner om dit helbred og nemme at rengøre

Trevira CS-lamelgardiner er nemme at rengøre, hvilket gør rengøringen til en leg. Trevira CS-gardiner er derudover OEKO-TEX certificerede og antibakterielle, hvilket alt sammen bidrager til et sundere indeklima. 

Smukke og prisvenlige lameller, der giver en hjemlig følelse

Mange forbinder lamelgardiner med hvide plastlameller, der ofte ses i erhverv, men med Trevira CS-lamelgardiners smukke vævede stof kan du skrue op for følelsen af hygge i din bolig. Hos Gardinfabrikken forhandler vi Trevira CS i en lang række farver til konkurrencedygtige priser, som kan matches med husets fliser eller trægulve, så du får det bedste udtryk frem i dit hjem. 

Hvordan måler jeg op til lamelgardiner?

For at måle op til lamelgardiner skal du bruge et målebånd. Mål vinduets bredde og højde og vælg en størrelse, der passer til dine mål. Overvej om lamelgardinerne skal monteres inde i eller uden på karmen, samt om der er tilstrækkelig plads til montering. Er du i tvivl, kan du altid spørge en professionel til råds. Hos Gardinfabrikken har vi lavet en udførlig guide med videoer til opmåling af lamelgardiner, og vi kan også komme ud og hjælpe dig med montering.

Hvordan sætter man lamelgardiner op?

Opsætning af lamelgardiner inkluderer måling af vinduets størrelse, montering af hovedskinnen, fastgørelse af monteringsklemmer og lamelholdere, indsættelse af lameller, justering af position og vinkel, samt installation af tilbehør. Det er altid vigtigt at følge producentens anvisninger og søge hjælp, hvis du har brug for det. Hos Gardinfabrikken finder du en guide med videoer til, hvordan du monterer dit lamelgardin. Vi kommer også gladeligt ud og hjælper dig med opsætning af dine lamelgardiner. 

Hvordan vasker man lamelgardiner?

Lamelgardiner kan ofte rengøres med en støvsuger eller en børste. Er de mere snavsede, end hvad en børste kan klare, så kan de vaskes ved lav temperatur i maskinen eller i hånden med en mild sæbe. Inden vask er det vigtigt at fjerne blyvægte og kæder. Husk dog altid at tjekke producentens anvisninger, inden du rengør dine lamelgardiner, for at give dem den bedste pleje. Hos Gardinfabrikken tilbyder vi professionel og sikker rengøring af dine lamelgardiner. 

Skræddersyede lamelgardiner efter mål 

Vil du også undgå at bakse med gardiner på standardmål, der ikke helt passer, eller som du selv skal skære til? Så lad os hjælpe dig med at tilpasse dine lamelgardiner til lige præcis dine vinduesmål. Hos Gardinfabrikken kan vi producere skræddersyede lige lamelgardiner til horisontale vinduer samt lamelgardiner til skrå vinduer. Desuden forhandler vi løse skinner og løse lameller, så dine lamelgardiner bliver præcist, som du ønsker. 


Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til opmåling eller montering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har over 25 års erfaring inden for branchen og gør en dyd ud af at vejlede vores kunder med en ekstraordinær service. Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at få lamelgardiner i verdensklasse.