GRATIS OPMÅLING OG STANDARD MONTAGE
MARKEDETS BEDSTE PRISER
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP
Lamelgardiner er certificeret af OEKO-TEX 100
BÆREDYGTIGHED

Bæredygtige gardiner. Alle vores lamelgardiner (Trevira CS stof) er certificeret med OEKO-TEX Standard 100, verdens førende sundheds-og miljømærkning for tekstiler.

Det er din garanti for, at der er taget hensyn til bæredygtighed i produktionen, og at tekstilerne ikke indeholder skadelige kemiske stoffer.

Modsat stof som kræver en kemikalie belægning for at opnå visse egenskaber, er Trevira stof miljøvenligt. Trevira CS udskiller ingen belægning der kan skade miljøet ved vask, . De aktive funktioner i stoffet som f.eks. de brændhæmmende egenskaber forbliver i stoffets fibre og garn i hele stoffets levetid.  

Brændhæmmende Trevira fibre og tråd garn er certificeret med STANDARD 100 fra OEKO-TEX® og har opnåede den højeste rangering hvilket betyder at de kan anvendes i baby- og børneartikler. 

Vil du vide mere om OEKO-TEX - http://www.okotex.dk

 

-

BESØG VORES SHOWROOM

Savner du inspiration eller vil du bare gerne se og føle kvaliteten af gardinerne inden du beslutter dig, er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Hadsten. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning, uanset om det er nye gardiner til hele huset, eller blot en optimering i udvalgte rum. Kontakt os for at booke en rådgiver.
Kontakt os