GRATIS OPMÅLING OG STANDARD MONTAGE
GRATIS STOFPRØVER OG KONSULENTHJÆLP
Duo gardiner i et moderne køkken
DUO GARDINER

Et DUO gardin er i princippet en stofpersienne hvor du kan forskyde stoffets lameller til meget eller lidt lysindfald. Udover denne funktion, har DUO gardinet alle rullegardinets almindelige funktioner. Produktet kan desuden også leveres med mørklægningsstof.

Kassetten, som rullen sidder i, fås i sort, hvid eller børstet alu, og højden på kassetten er nøje afstemt med stoflamellernes og vinduesrammers bredde, så gardinet fremstår smukt og harmonisk. DUO-gardiner er især velegnede til store og brede værelsesvinduer og stue/alrum med store vinduespartier. Som vores andre produkter, fremstilles dette gardin også på dine vinduers præcise mål, og du kan vælge mellem mange farver og mønstre.

Duo gardiner i et køkken

-

BESØG VORES SHOWROOM

Savner du inspiration eller vil du bare gerne se og føle kvaliteten af gardinerne inden du beslutter dig, er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Hadsten. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige løsning, uanset om det er nye gardiner til hele huset, eller blot en optimering i udvalgte rum. Kontakt os for at booke en rådgiver.
Kontakt os